Computer service aan huis, oplossingen op maat

Onderhoud computer

Computers hebben onderhoud nodig. Liefst eenmaal per half jaar. Het belang van goed onderhoud van uw computer wordt vaak onderschat. Met name de virussoftware is vaak niet up-to-date. Virussen en malware vormen een steeds groter wordend probleem. Niet alleen raakt uw computer gemakkelijk besmet en loopt u het risico allerlei data te verliezen. Er is ook een grote kans dat bank- en creditcardgegevens evenals belangrijke data wordt doorgestuurd aan criminele organisaties.

Virussen en malware

De kans dat dit laatste gebeurt is eigenlijk groter dan dat de systemen plat komen te liggen door virussen. Criminelen zijn er meer bij gebaat dat uw computer goed werkt om deze gegevens in hun bezit te krijgen. De laatste jaren is de ontwikkeling van malware enorm gestegen. Op dit moment komen daar elke dag 60.000 bij, zo verklaart een bekend beveiligingsbedrijf. Dit zijn zaken waar niemand graag aan denkt. Maar u kunt er niet langer omheen. Computeronderhoud is geen zaak meer van alleen kleine problemen voorkomen of opsporen.

Service aan huis

Tegenwoordig is het bijna niet meer te doen om met uw computer naar een winkel te gaan voor onderhoud of reparatie. Zeker niet wanneer u een netwerk heeft. Computer service aan huis biedt een oplossing. Of u nu ondernemer bent of een particulier, wij bieden hulp aan huis waar nodig. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een goede virusscanner geïnstalleerd wordt en dat deze goed blijft functioneren, zodat uw gegevens veilig blijven.

Hulp en reparatie

Verder kunnen we voor u een netwerk aanleggen en onderhouden, diverse problemen oplossen, zoals het herstellen van data, onderhoud van de pc, het installeren van randapparatuur of een reparatie. Bij het onderhoud kijken wij onder andere naar de anti-virus software, of de harde schijf niet te vol raakt en of het werkgeheugen nog voldoende is. Kortom, alles waarbij u zelf de bomen door het bos niet meer ziet kunnen wij voor u regelen. Wij bieden diverse maandabonnementen waarbij geen voorrijkosten gerekend worden.