Een snellere en veiligere laptop, door regelmatige service

Laptop service

Grote kans dat uw laptop niet meer zo snel werkt als voorheen, bijvoorbeeld doordat het werkgeheugen niet meer optimaal functioneert. Of dat er malware is binnengeslopen waardoor zaken als bankieren ineens toch niet zo veilig meer zijn. En bent u nog wel beschermt tegen virussen?

Service en reparatie voor uw laptop

Het is verstandig om uw laptop zeker elk half jaar te laten bekijken door één van onze IT-medewerkers, om te voorkomen dat deze steeds trager of onveiliger wordt, of zelfs vastloopt.

Probleemveroorzakers

Zaken als malware en virussen kunnen lang onzichtbaar blijven en toch een heleboel schade aanrichten. Maar ook als u regelmatig op uw laptop werkt en deze dichtslibt met informatie, cookies en (tijdelijke) bestanden kan het zijn dat uw laptop bijvoorbeeld trager opstart of afsluit.

Laptop Service

Dit alles controleren we graag voor u, waarna uw laptop weer waarneembaar sneller, en veiliger, zal functioneren. Ook voor reparatie van uw laptop kunt u bij ons terecht, waarbij we ervoor zorg dragen dat uw gegevens zo goed mogelijk behouden blijven.

Woont u in omgeving Almere? Hulp is nabij!

Doordat ons bedrijf in Almere gevestigd is, kunnen we u snel te hulp staan bij problemen met uw laptop of tijdens de halfjaarlijkse service. U heeft hierbij tevens de voordelen van plaatselijke, betrouwbare en makkelijk te bereiken hulp.

Hulp op afstand

En ook als u niet in de buurt bent en u heeft een probleem, dan kunnen we u helpen met onze laptop service op afstand. Hierbij leid één van onze ervaren IT-medewerkers u langs gemakkelijk uit te voeren stappen naar de oplossing van het desbetreffende probleem. Bijvoorbeeld bij een vastgelopen laptop, maar ook bij een heel ander probleem zoals het installeren van hardware, het instellen van uw draadloze netwerk of het installeren van geluids- en videokaarten.